Підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства за рахунок упровадження інноваційної діяльності

Автор(и)

  • Антоніна Яхтер

DOI:

https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.39.2015.84453

Анотація

Дана стаття розглядає актуальні проблеми підприємств ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах. та підходи щодо активації інноваційної діяльності на підприємствах ресторанного господарства як фактор підвищення конкурентоспроможності в сучасних ринкових умовах.

У статті досліджено тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в Україні, визначено основні напрямки розвитку та інновацій, упровадження їх в українській практиці з можливістю адаптації в умовах функціонування вітчизняних підприємств ресторанного господарства.  

Обґрунтовано підходи щодо активізації впровадження нововведень на підприємствах ресторанного господарства для забезпечення конкурентоспроможності на ринку. 

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті