ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РЕГУЛЮВАННЯ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА ТА ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • Тетяна Устік
  • Олександр Помаз

DOI:

https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.34.2013.85754

Анотація

У статті досліджено питання регулювання безпеки продуктів харчування, обґрунтовано чин- ники впливу на їх якість. Розглянуто аспекти виробництва молочної продукції у великотоварному виробництві, а також виробництво молочної сировини в домогосподарствах населення. Приділено увагу стану якості й безпеки молочної сировини, що виробляється в особистих підсобних господарс- твах населення. Обґрунтовано шляхи поліпшення виробництва молока в домогосподарствах за допо- могою кооперації товаровиробників.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті