DOI: https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.34.2013.85754

ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РЕГУЛЮВАННЯ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА ТА ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Тетяна Устік, Олександр Помаз

Анотація


У статті досліджено питання регулювання безпеки продуктів харчування, обґрунтовано чин- ники впливу на їх якість. Розглянуто аспекти виробництва молочної продукції у великотоварному виробництві, а також виробництво молочної сировини в домогосподарствах населення. Приділено увагу стану якості й безпеки молочної сировини, що виробляється в особистих підсобних господарс- твах населення. Обґрунтовано шляхи поліпшення виробництва молока в домогосподарствах за допо- могою кооперації товаровиробників.

Повний текст:

PDF

Пристатейна бібліографія ГОСТ






Copyright (c) 2019 Тетяна Устік, Олександр Помаз

Creative Commons License
Ця робота ліцензована Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

p-ISSN 2306-4420