ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РЕГУЛЮВАННЯ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА ТА ЯКОСТІ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.24025/2306-4420.1.34.2013.85754Анотація
У статті досліджено питання регулювання безпеки продуктів харчування, обґрунтовано чин- ники впливу на їх якість. Розглянуто аспекти виробництва молочної продукції у великотоварному виробництві, а також виробництво молочної сировини в домогосподарствах населення. Приділено увагу стану якості й безпеки молочної сировини, що виробляється в особистих підсобних господарс- твах населення. Обґрунтовано шляхи поліпшення виробництва молока в домогосподарствах за допо- могою кооперації товаровиробників.##submission.downloads##
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2019 Тетяна Устік, Олександр Помаз
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).