ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ЦИВІЛЬНОЇ АВІАЦІЇ У ЛАТИНСЬКІЙ АМЕРИЦІ. ОСНОВНІ ВИКЛИКИ - Гуаман, Дієго Фернандо Сепеда (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглядаються перспективи розвитку цивільної авіації в країнах Латинської Амери- ки, досліджуються фактори економічного (а саме загальносвітове, попри кризу, пожвавлення еко- номічного зростання) та політичного характеру (чи буде політична воля лідерів країн проводити заходи з метою розширення ринків авіації), що зумовлюють цей розвиток, розглядаються проблеми, з якими стикнеться галузь авіації при своєму розвитку: проблема зменшення викидів, особливо на тлі вступу в силу Паризької угоди про кліматичні зміни; пошук кваліфікованих кадрів, побудова інфра- структури тощо.