ЗАСАДИ РЕАЛІЗАЦІЇ ГЛОБАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА В РАМКАХ ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН «МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ» В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Ткаченко, Юлія Володимирівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2018)
У статті досліджено досвід участі Черкаської області в І та ІІ фазах проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», обґрунтовано роль проекту в розвитку громад та їх долучення до загальномасштабних процесів глобального партнерства. Представлено кількісні показники участі територіальних громад у реалізації мікропроектів, зокрема і щодо співфінансування ініціатив. Відображено пріоритети Черкаської області в І та ІІ фазах проекту ЄС/ПРООН «МРГ».