ПОЛІПШЕННЯ ЯКОСТІ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ В ОРГАНІЗАЦІЇ - Кондратенко, Наталія Олегівна; Новікова, Марина Миколаївна; Гнатенко, Марина Костянтинівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2018)
<p class="docData;DOCY;v5;8431;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">У роботі розвинуто теоретичні положення та розроблено практичні рекомендації з удосконалення ефективності та якості прийняття управлінських рішень в організації. З’ясовано, що процес прийняття управлінських рішень в організації передбачає формування цілей розвитку, визначення строків реалізації окремих заходів, видів необхідних робіт, виконавців цих робіт, обсягів матеріальних, трудових і інвестиційних ресурсів. Зроблено висновок, що процес прийняття рішень повинен, з одного боку, володіти характеристиками адаптивності, пристосованості до змін зовнішнього середовища, а з іншого - забезпечувати стійке функціонування і розвиток організації. Ключові слова: управлінські рішення, організація, якість, удосконалення