(untitled) (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2021)
Автор статті описує маркетингові аспекти організації бліцконкурсу на новий логотип Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича у пандемійний період. У статті описано типові бар’єри, з якими стикаються організатори конкурсів для навчальних закладів. Подано детальний опис методики проведення успішного конкурсу на новий логотип. Основними пунктами в організації бліцконкурсу автор визначає такі, як: чітке визначення цільової аудиторії бліцконкурсу, тривалість конкурсу, мотив участі в конкурсі потенційних учасників, проведення експертної оцінки конкурсних проєктів, текст положення про конкурс. Поетапно описуються кроки з організації бліцконкурсу. На першому етапі відбувається збір конкурсних робіт. Важливими складовими тут виступають умови конкурсу, які автор детально описує. На другому етапі відбувається експертна оцінка та затвердження нового логотипу. Успішне завершення конкурсу також залежить від добре підготовлених умов для проведення експертних оцінок та інших завершальних актів.