Концепції недержавного забезпечення економічної безпеки малого підприємництва в Україні - Гончаров, Геннадій Олександрович; Джаман, Михайло Олексійович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті запропоновано методичне забезпечення комплексного оцінювання економічної безпеки малого підприємництва як сектору економіки. На основі пропозицій проведено оцінювання: рівня економічної безпеки, результативності державного та недержавного забезпечення економічної безпеки цього сектора економіки України у 2010-2014 рр. Результати оцінювання економічної безпеки є підставою для розробки управлінських рішень щодо її зміцнення.