Концепція ресурсного менеджменту в загальній стратегії маркетингу вітчизняних підприємств - Кононова, Ольга; Марченко, Ірина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Проаналізовано тенденції розвитку IT ринку України, процес реалізації маркетингового плану компанії за допомогою використання засобів Інтернет-комунікацій, описана перспектива розвитку сфери IT, зміни стратегій маркетингу IT-компаній останніх років. Обґрунтовано необхідність інтеграції концепції ресурсного менеджменту в загальну систему маркетингу IT-компанії. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності вітчизняних підприємств у сфері IT.