Інфраструктурний потенціал розвитку сільських територій - Чепурда, Лариса (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті розкрито проблематику розвитку сільських територій України, розроблено шляхи підвищення рівня багатофункціональності в сільській місцевості, обґрунтовано стратегічне значення сільського розвитку в цілому.