Методологічні засади управління сільськогосподарським та природно-заповідним землекористуванням - Яценко, Олександр Володимирович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
Розглядаються теоретичні та прикладні засади управління сільськогосподарським та природно-заповідним землекористуванням. Досліджуються функціональні аспекти управління, розкрито принципи та методи управління, проаналізовано взаємозв’язки і взаємозалежність «управління» і «регулювання», «управління» і «менеджмент». Досліджуються питання методології управлінської діяльності та її вплив на розвиток теорії і практики управління.