Проблеми довгострокового кредитування та шляхи їх вирішення - Момот, Людмила; Скопич, Юрій (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Стаття присвячена питанню вдосконалення організаційно-економічного механізму нарощування банками обсягів довгострокових кредитів в Україні.