Особливості управління репутаційними ризиками - Донець, Оксана; Васильченко, Лідія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглядаються особливості та причини виникнення репутаційного ризику. Пропонується покроковий алгоритм управління діловою репутацією компанії та інтеграція даного виду ризику в щоденну діяльність сучасної компанії.