Регіональна електроенергетична політика, її головні суб’єкти та об’єкти - Долгальова, Олена Вячеславівна; Гулак, Даніїл Вікторович (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розкривається сутність поняття регіональної електроенергетичної політики, здійснено дослідження суб’єктів та об’єктів, що підпадають під її дію. Проаналізовано законодавчі та наукові підходи до електроенергетичної галузі в контексті регіональної економіки