Соціальний напрям маркетингового управління регіональним продовольчим ринком - Строкань, Ольга; Пригодюк, Олена Миколаївна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто теоретичні умови становлення та розвитку соціально-орієнтованого маркетингу, концепція якого орієнтована на задоволення розумних, здорових потреб носіїв платоспроможного попиту і суспільства в цілому. Подано авторське визначення поняття соціально-орієнтованого маркетингу. Обґрунтовано можливість застосування соціально-орієнтованого маркетингу в управлінні регіональним продовольчим ринком і визначення умов його реалізації.