Стан та особливості розвитку міжнародного ринку туристичних послуг - Крижимінська, Євгенія Геннадіївна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті досліджено сутність, стан та особливості розвитку міжнародного ринку туристичних послуг. Проаналізовано регіональну структуру міжнародного ринку туристичних послуг. Визначено основні країни-реципієнти туристичних прибуттів. Проаналізовано зміну у доходах від туристичних послуг в основних країнах-реципієнтах. Розглянуто країни-лідери за обсягами витрат на міжнародному ринку туристичних послуг.