Стан та перспективи розвитку світового ринку електронної комерції - Маловичко, Світлана Вікторівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку світового ринку електронної комерції, визначено важливість і актуальність електронної комерції у світовій економіці. Надано рекомендації українським підприємствам, як можна приєднатись і стати частиною європейської електронної торгівлі.