Моделювання економічного потенціалу підприємства та процесів його змін - Отенко, Ірина Павлівна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2015)
У статті описано методологічні основи моделювання економічного потенціалу підприємства. Визначено та представлено аспекти, завдання, методи та результати моделювання економічного потенціалу підприємства. Економіко-математичне моделювання економічного потенціалу включає комплекс математичних методів. У статті виділено певні особливості, що властиві процесу моделювання економічного потенціалу підприємства.