Інвестиційна безпека як складова фінансової безпеки закордонних підрозділів суб’єктів господарювання - Прокопенко, Наталія; Коваль, Вікторія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Стаття описує теоретичні та методологічні аспекти ідентифікації інвестиційної безпеки як частини фінансової безпеки іноземних підрозділів господарюючих суб’єктів. В роботі здійснено диференціацію трьох рівнів факторів, що впливають на формування інвестиційної безпеки. На основі узагальнення викладених положень побудовано модель взаємодії елементів інвестиційної безпеки як частину фінансової безпеки іноземних підрозділів господарюючих суб’єктів. Розроблену модель слід розглядати як модель сукупності фрагментів компонентів взаємодії підрозділів для гарантування фінансової безпеки.