Методичні основи реалізації стратегії розвитку машинобудівного кластера - Федоренко, Ольга; Носань, Наталія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто методичні аспекти реалізації стратегії розвитку машинобудівного кластера в сучасних ринкових умовах господарювання. Виявлено бар’єри розвитку вітчизняного машинобудування, запропоновано план заходів щодо створення та функціонування кластерного утворення та створено «дорожню карту» розвитку машинобудівного кластера.