РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕОРІЇ ТА ФАКТОР ІННОВАЦІЙ В ЕКОНОМІЧНОМУ ВІДТВОРЕННІ - Паламарчук, Дмитро (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено різні теоретичні підходи до визначення сутності інновацій. Визначено роль інновацій в економічному розвитку та виокремлено основні етапи розвитку теорії інновацій. Проаналізовано теоретичні аспекти ролі інновацій в економічному відтворенні. Ключові слова: інновації, періодизація розвитку інновацій, роль інновацій в економічному розвитку.