ОРГАНІЗАЦІЯ ПОДАТКОВОГО КОНТРОЛЮ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Кравченко, Оксана (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено організацію податкового контролю в умовах реформування економіки України, розглянуто основні форми податкового контролю, визначено напрямки зростання його ефективності. Ключові слова: податки, податкова система, податковий контроль, податкова перевірка, по- даткова консультація