ОСОБЛИВОСТІ САМОУСВІДОМЛЕННЯ ВЛАСНОГО УПРАВЛІНСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ СТУДЕНТАМИ ЕКОНОМІЧНОГО ТА ТЕХНІЧНОГО НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ - Старовойтенко, Наталія; Білик, Людмила; Чемерис, Інгрід (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано особливості уявлень студентів економічних та технічних спеціаль- ностей щодо вимог до особистості керівника та самоусвідомлення власного управлінського потен- ціалу. Автори роблять акцент на існуючих відмінностях управлінського самовизначення майбутніх економістів-менеджерів та інженерів. Ключові слова: професійна спрямованість, професійно-управлінські настанови, управлінський потенціал, самоусвідомлення, самооцінка, управлінські уміння та навички.