ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ - Пальонна, Тетяна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У світлі поточних ринкових умов інтернет-індустрія реорганізується, вимагаючи нових мар- кетингових знань для успішного втілення практичних рекомендацій. Екологічний інтернет- маркетинг залучає додатковий інтерес в сектор електронної комерції. І хоча наразі встановлено досить чіткі правила інтернет-маркетингу і межі взаємодії з клієнтами, галузь має тенденцію до змін під впливом останніх досліджень з екології. У цій статті автор розглядає способи зменшення техногенного впливу на навколишнє середовище від інтернет-маркетингу. Ключові слова: інтернет-маркетинг, екологічний маркетинг, джерела екологічних ризиків, спам, інтернет-магазин.