СКЛАДОВІ УПРАВЛІННЯ СТРАТЕГІЄЮ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІЙ - Прямухіна, Наталія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті обґрунтовано і подано сутність і місце у механізмів управління стратегією терито- ріального розвитку важливих складових – агентств регіонального розвитку та фондів розвитку регіо- нів, виявлено їх потенціал і перспективи діяльності, запропоновано напрями фінансового забезпечення. Ключові слова: стратегія розвитку регіонів, агентства регіонального розвитку, фонди розвит- ку регіонів, інформаційний простір, регіональне співробітництво.