АНАЛІТИЧНІ ЗАХОДИ ПРИ ФОРМУВАННІ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ РОЗДРІБНИХ ТОРГОВЕЛЬНИХ МЕРЕЖ - Барибіна, Яніна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті визначено тенденції розвитку роздрібних торгівельних мереж України. Запропонова- но низку аналітичних заходів необхідних при формуванні конкурентних переваг торгівельних мереж. Ключові слова: конкуренція, торгівельна мережна, конкурентні переваги, аналітичні заходи.