СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ВИДІВ СТРАТЕГІЧНИХ РІШЕНЬ, ЩО ПРИЙМАЮТЬСЯ У КОРПОРАТИВНОМУ УПРАВЛІННІ ПІДПРИЄМСТВОМ - Фадєєва, Юлія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті обґрунтовано відмітність поняття «стратегічне рішення у корпоративному управлінні» завдяки одній із найважливіших ознак такого рішення – колегіальності, та виділено ознаки, за якими слід класифікувати стратегічні рішення у корпоративному управлінні.