УПРАВЛІННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВА - Гриліцька, Анжела; Синиця, Ірина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Проаналізовано стратегію управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Ви- значено вимоги, яким повинне відповідати підприємство, що здійснює зовнішньоекономічну діяльність.