СТАТИСТИЧНЕ ПРОГНОЗУВАННЯ В СИСТЕМІ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ТА ПРОГРАМУВАННЯ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Ходжаян, Аліна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено роль і методичний арсенал макроекономічного прогнозування в системі державного регулювання економіки. Сформульовано методологічні засади побудови інтегрованої моделі короткострокового прогнозування з метою підвищення точності і вірогідності прогнозів.