Аналіз сучасного стану бюджетної політики України - Бутурлакіна, Тетяна; Сидоран, Марина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено сучасний стан бюджетної політики України, проаналізовано законодавчо–нормативну її регламентацію, відповідність задекларованим стратегічним документам. Здійснено оцінку ефективності вітчизняної бюджетної політики за основними макроекономічними показниками. Виконано порівняльний аналіз світової практики та визначено можливості її адаптації в сучасних умовах.