Удосконалення методичних підходів до стратегічного управління персоналом промислового підприємства з метою зростання його конкурентоспроможності - Гулик, Тетяна; Дрофа, Єлизавета (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано питання підвищення конкурентоспроможності та стратегічного управління персоналом промислових підприємств. Комплекс критеріїв оцінки конкурентоспроможності підприємства за показниками використання людських ресурсів у загальному вигляді характеризує різні аспекти роботи підприємства. Управління людськими ресурсами є критичним джерелом конкурентоспроможності фірм в найближчі роки.