Проблеми фінансування інноваційної діяльності підприємств в Україні - Кампо, Георгіна; Андрусь, Маріанна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У цій статті визначено основні проблеми фінансування інноваційної діяльності підприємств, розкрито теоретичні засади інноваційної діяльності, здійснено аналіз джерел фінансування інноваційної діяльності підприємств в Україні, наведено основні напрями інноваційної активності та запропоновано деякі шляхи стимулювання інноваційної діяльності.