ПРОБЛЕМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ ЕНЕРГЕТИЧНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ - Мильніченко, Сергій (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті обґрунтовано пріоритетність питання ефективного функціонування та розвитку енергетичного комплексу в соціально-економічному розвитку регіону, виділено та аргументовано головні проблеми, що зумовлюють кризовий стан в енергетичній сфері, доведено важливість впрова- дження заходів енергозбереження в регіонах України, уточнено розуміння поняття останнього, ви- значено потенціал енергозбереження.