Роль інновацій у соціально–економічному розвитку України - Хандюк, Ірина (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті виявлено взаємозв’язок інновацій та суспільного розвитку країни; визначено основні показники, які характеризують суспільний розвиток; проаналізовано силу впливу інновацій на економічний та соціальний розвиток; визначено оптимальне співвідношення частки інновацій у соціальному й економічному розвитку.