РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОБЛІКУ В БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВАХ - Кравченко, Оксана (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено стратегію реформування бухгалтерського обліку в бюджетних установах України, розглянуто основні питання організації обліку, запропоновано порядок формування об- лікової політики