ОЦІНКА РІВНЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ МАШИНОБУДУВАННЯ ВІННИЧЧИНИ - Майстер, Людмила (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено основні економічні показники галузі машинобудування України та Вінницької обла- сті зокрема. Здійснено оцінку кадрового забезпечення обраних підприємств Вінниччини в контексті вітчизняних підприємств машинобудівної галузі. Проаналізовано склад персоналу машинобудівних підприємств Вінниччини в динаміці відповідно до запропонованих класифікаційних ознак.