Зарубіжний досвід фінансування активних програм на ринку праці - Смаковська, Юлія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Статтю присвячено дослідженню зарубіжного досвіду фінансування активних програм сприяння зайнятості населення. Розглянуто основні моделі державного регулювання ринку праці; визначено особливості фінансування програм сприяння зайнятості в країнах з розвиненою ринковою економікою з метою адаптації їх до національного ринку праці.