ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА СВІТОВОМУ АГРАРНОМУ РИНКУ - Тимофієва, Ганна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Розглянуто сутність конкурентної переваги підприємства, світового аграрного ринку, обґрун- товано поняття «конкурентна перевага аграрного підприємства на світовому аграрному ринку». Досліджено необхідність інноваційної діяльності аграрних підприємств для формування їх конкуре- нтних переваг на світовому аграрному ринку, виділено особливості агроінновацій і основні складові елементи інноваційного розвитку аграрного підприємства. Запропоновано основні напрями розвитку інноваційної складової конкурентних переваг на світовому аграрному ринку.