ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЧО-ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ АГРАРНОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ - Шарапа, Ольга \ (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджується і порівнюється стан державного регулювання в галузі агропродо- вольчого виробництва в Україні та країнах ЄС. Встановлено чинники, що впливають на ефектив- ність управління и вирішення проблеми забезпечення продовольчої незалежності держави в сучас- них умовах.