КОНЦЕПЦІЯ УПРАВЛІННЯ МАШИНОБУДІВНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ В ІМПЕРАТИВАХ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Ємчук, Людмила (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто концептуальні основи управління машинобудівним підприємством як еко- номічною системою в інтеграції з еволюційними процесами інформаційних систем.