Актуальні проблеми фінансування видатків на розвиток АПК України - Сидоренко, Дарія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено основні тенденції розвитку сільського господарства. Проаналізовано динаміку фінансування аграрного сектора економіки України. Виявлено основні недоліки та наслідки до яких вони призводять.