ТРАНСКОРДОННЕ СПІВРОБІТНИЦТВО: СУТНІСТЬ ТА ФОРМИ - Стрижиченко, Наталія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
На основе сравнения существующих трактовок раскрыто сущность и определены формы трансграничного сотрудничества.