НЕКОТОРЫЕ ПУТИ ПОВЫШЕНИЯ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫХ ЗЕМЕЛЬ АЗЕРБАЙДЖАНА - Велиев, Акиф Гамза оглы (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
В статті наводиться короткий аналіз єдиного земельного фонду Азербайджану і чинників, що впливають на економічну ефективність сільськогосподарських земель. Характеризується стан ви- користання сільськогосподарських земель і шляхи підвищення їх продуктивності. На основі проведе- них досліджень розроблені пропозиції по підвищенню економічної ефективності сільськогосподарсь- ких земель.