ДЕРЖАВНИЙ БОРГ УКРАЇНИ: РЕАЛІЇ СЬОГОДЕННЯ - Юрій, Софія (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
Досліджено сучасний стан державного боргу України та запропоновані заходи щодо оптимі- зації управління державним боргом.