ДОСЛІДЖЕННЯ ЧИННИКІВ ВПЛИВУ НА СТАН ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Куделя, Л. В. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті на підставі дослідження проаналізовано чинники впливу на стан економічної безпеки сільськогосподарських підприємств Білокуракинського району. Ключові слова: економічна безпека, структура, сільськогосподарські підприємства, чинники, вплив, опитування.