Методичні підходи до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу - Басюк, Тетяна (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано передумови, що формують інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Зазначено переваги та недоліки існуючих методичних підходів до оцінювання інвестиційної привабливості підприємств. Обґрунтовано вибір методики оцінювання інвестиційної привабливості готелів та ресторанів з урахуванням специфіки їх діяльності.