АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОЇ АКТИВНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДУВАННЯ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - Попель, С. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті проаналізовано сучасний стан інноваційної активності машинобудівних підприємств Хмельницької області. На основі аналізу визначено основні проблеми й тенденції розвитку інноваційної діяльності підприємств. Ключові слова: інноваційна активність, технологічний розвиток, інноваційна продукція, впровадження інновацій.