СОЦІОЛОГІЧНІ ОБСТЕЖЕННЯ МІСТ: АКТУАЛЬНІСТЬ ЗДІЙСНЕННЯ, ПРОБЛЕМИ РЕАЛІЗАЦІЇ - Пітюлич, М. І.; Дуран, М. М. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розкривається важливість і потрібність соціологічних обстежень соціально-економічного розвитку міст. Акцентується увага на їх актуальності та проблемах реалізації в сучасних умовах ведення господарства. Ключові слова: місто, соціологічне обстеження, прогнозна, планова і стратегічна документація