ЗАКОРДОННИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА РЕГІОНУ - Чечетова, Н. Ф.; Піхтар, І. П. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено закордонний досвід розвитку житлово-комунального господарства великих міст у сучасних умовах господарювання. Ключові слова: житлово-комунальне господарство, досвід, велике місто.