СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА З ПОЗИЦІЙ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ - Мігус, І. П.; Черненко, С. А. (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті досліджено сучасні підходи до трактування поняття «кадрова безпека». Запропоновано авторський підхід до створення системи управління персоналом з позицій економічної безпеки. Спроектовано систему управління персоналом з позицій економічної безпеки підприємства. Ключові слова: управління персоналом, система, кадрова безпека, економічна безпека, підприємство.