КЛАСИФІКАЦІЯ ВИТРАТ НА ІННОВАЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ В БУХГАЛТЕРСЬКОМУ ОБЛІКУ: ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД - Сирцева, Світлана (Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки, 2016)
У статті розглянуто особливості класифікації витрат на інноваційну діяльність в Україні та за кордоном. З метою забезпечення якості облікової інформації, враховуючи зарубіжний досвід, запропоновано класифікувати витрати на інноваційну діяльність за цільовим принципом. Ключові слова: облік, класифікація витрат, інноваційна діяльність, нематеріальні активи, цільовий принцип